КПК

Показати повну версію : інтернет - кохання, інтернет - розлука

Крижана Леді
13.09.2008, 18:18
ми знайомимось в мережі, спілкуємось, фліртуємо, заводимо романи... дивно, як між двома незнайомими людьми можуть виникнути почуття? як можна покохати людину яку не бачиш, не чуєш, не відчуваєш? чи може ти всього лиш фліртуєш з вигаданим образом, таким романтичним, розумним, дотепним але все таки витвором твоєї уяви. ;)

LeeVan
13.09.2008, 19:33
покохати людину у віртуальному світі неможливо, адже , щоб виникли почуття, необхідно зазирнути людині у очі ,побачити в ній щось , що викличе якусь іскру , з якої згодом може народитися кохання.тому не варто сприймати флірт в мережі надто серйозно..ніколи гарні слова у віртуалі не замінять поглядів , дотиків, поцілунків, врешті решт, в реальному житті..це просто казка , в яку іноді так хочеться вірити.але знайомство в мережі може перейти в знайомство в реальності і , вже згодом, - у велике кохання!

Консультант
16.09.2008, 22:55
мені подобається спілкуватись в інтернеті. я не люблю коли мене перебивають, а навколо нас так мало людей які дійсно вміють слухати. не факт що інтернет-співрозмовник вчитується у написане тобою. але принаймі він тебе не перебиватиме. окрім того, всеж таки думаєш що пишеш, перечитуєш перед тим як натиснути "ок" (принаймі так роблю я ). і коли виникає суперечка, ти можеш уникнути образ
на рахунок почуттів... зновуж таки, навколо нас так мало людей які діляться теплом, хорошим настроєм... знаю людей які заходять в мережу аби "випустити пар", знаю таких, що шукають розради, знаю таких що найшли кохання...
не всі люди що люблять спілкуватись в інтернеті вигадують собі образ, дехто показує себе справжнього. дехто з тих вигадують - вигадують себе кращого і ми можем допомогти їм стати такими...

ПаськО
19.11.2008, 15:34
згідна зі всім вищенаписаним.... я закохувалася через інтернет і не раз... як ви кажете небачачи людини хіба її фото, але то було захоплення до образу, який я собі сама створила... в 90% , коли реально зустрічалася, образ лопав, як мильна бульбашка, інтерес втрачався і хотілося піти до хати....

L.D.
26.11.2008, 20:20
віртальне кохання, тут ключове слово - віртуальне, а нам треба реальне!!!!!!!!!!! Я за реальних мужчин і за реальні стосунки!.

Оленка
20.01.2011, 02:07
Любовь по интернету-конечно,же возможна!Многие знакомые именно так и знакомились,влюблялись,сейчас прелестных деток воспитывают...Самый большой плюс интернет -знакомств-это то,что ты оцениваешь сначала внутренний мир, а потом уже оболочку..В реале,Вы может быть,и никогда бы не знакомилмиь с парнем с таокй внешностью,даже если он хорош внутри, а в интернете-внутренний мир зачаровывает Вас и уже не важно какой он внешне-главное это тот человек,который родня Вашей душе-вот так!

Сонечко
28.01.2011, 19:31
Я когда-то познакомился в сети с парнем, втсречались окло год, и разошлись так же с помощью сети.
В принципе уверенаа что такые отношения имеют место быть и даже образовываются крепкие семьи.